Utvecklas med oss

Genom internutbildning, stöd och uppmuntran vill vi få våra medarbetare att utvecklas och växa. Vi vill att våra medarbetare ska nå sin fulla potential och nå sina mål.

Som växande företag och del av en internationell koncern finns det möjlighet att söka nya tjänster och att bygg på sina färdigheter allt eftersom.

Vi vill rekrytera, utveckla och belöna enastående personer – personer med rätt inställning och kunskap. Om du känner att denna beskrivning passar in på dig fyll gärna i formuläret till höger.

Lediga jobb

Om du är intresserad av att jobba på Pirtek fast vi inte söker någon ny medarbetare just nu, skicka gärna in dina uppgifter och CV ändå.

Servicetekniker

Stockholm Syd

Vi söker nya slanghjältar till vår verksamhet. Vi söker dig som älskar att meka och skruva på t.ex. bilar och andra maskiner, lösa problem och axla ett stort ansvar. Våra slanghjältar är outtröttliga, effektiva, smarta, blixtsnabba, kvalitetsmedvetna och handlingskraftiga! Med marknadens bästa servicenivå och ankomsttid har vi mycket att leva upp till. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbete med hydraulik. Vi utbildar dig till en äkta slanghjälte!
Låter det intressant? Fyll i formuläret ovan.