Skip to main content

Verkstad i Göteborg

Välkommen till vår hydraulverkstad i Göteborg!

Vi är en pålitlig och professionell verkstad som inriktar oss på att utföra hydrauliska arbeten och service. Vi tar oss an allt från liftar, hjullastare, truckar till entreprenadmaskiner och kranbilar. Med andra ord; de flesta maskiner.

Vårt team av tekniker är välutbildade och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera olika typer av hydrauliska system samt servicearbeten. Oavsett om det handlar om reparation, underhåll eller specialiserade anpassningar kan vi hantera allt med precision och noggrannhet.

I vår verkstad utför vi i princip alla hydraulrelaterade arbeten såsom renoveringar, service och felsökningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom renoveringar av hydraulkolvar, byten av hydraulslangar samt renovering/genomgång av rototilter mm.

Vi utför även årsservice/underhållsservice på diverse diesel- och elfordon.

Oljekonverteringar till godkända biooljor och tillhandahåller ett brett utbud av olika hydrauloljor i lager.

Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att varje arbete ska uppfylla och överträffa dina förväntningar. Vi är stolta över att ha byggt långsiktiga relationer med våra kunder och är angelägna om att fortsätta leverera!

Vårt team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dig och dina behov.

Oavsett om du behöver byta en trasig hydraulslang eller har behov av specialanpassade hydrauliska lösningar så är vi en verkstad du kan lita på.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Vår verkstad hittar ni på Hildedalsgatan 88 i Göteborg.

 

Kontakta oss