Skip to main content

Välkommen till vår hydraulverkstad i Göteborg

Vi är en pålitlig och professionell verkstad som inriktar oss på att utföra hydrauliska arbeten och service. Vi tar oss an allt från liftar, hjullastare, truckar till entreprenadmaskiner och kranbilar. Med andra ord; de flesta maskiner.

Vårt team av tekniker är välutbildade och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera olika typer av hydrauliska system samt servicearbeten. Oavsett om det handlar om reparation, underhåll eller specialiserade anpassningar kan vi hantera allt med precision och noggrannhet.

I vår verkstad utför vi i princip alla hydraulrelaterade arbeten såsom renoveringar, service och felsökningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom renoveringar av hydraulkolvar, byten av hydraulslangar samt renovering/genomgång av rototilter m.m.

I vår service ingår:

  • Underhåll av hydrauliska komponenter
  • Reparation
  • Felsökning
  • Oljebyte

Öka maskinens livslängd med regelbunden service

Vi utför regelbunden service där vi säkerställer att hydrauliska delar underhålls och fungerar som det ska. Vi utför även årsservice/underhållsservice på diverse diesel- och elfordon. Genom att regelbundet serva maskinen minskar risken för oväntade driftstopp samtidigt som det också förlänger maskinens livslängd.

Hur ofta en service bör genomföras beror på hur mycket maskinen används. Vi rekommenderar att göra minst en service per år för att säkerställa att alla hydrauliska komponenter fungerar som det ska så att maskinen kan framföras på ett säkert sätt.

Akut service?

Är ärendet akut tar vi emot er så snabbt som möjligt i verkstaden. Finns det inte möjlighet att komma till verkstaden i Göteborg kan vi komma ut med vår slangbuss akut och åtgärda felet på plats där du befinner dig.

Kontakta oss på e-post eller 0770 330 400 så ser vi till att du får hjälp direkt!

Maskinservice av hydrauliska anordningar

När din maskin börjar krångla kan vi på Pirtek hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med service och reparationer av hydrauliska anordningar runt om i Sverige. Vi förstår att driftstopp kan inträffa när man minst anar det och är redo att lösa problemet snabbt och effektivt så att maskinen kan startas igen.

På vår verkstad har vi professionell och kunnig personal som utför maskinservice på i princip alla entreprenadmaskiner såsom lyftkranar, grävmaskiner, bakgavellyftar och truckar där vår expertis ligger inom service och reparationer av hydrauliska anordningar. Vi kan även göra oljekonverteringar till godkända biooljor och tillhandahåller ett brett utbud av olika hydrauloljor i lager.

Vi är medvetna om vikten av snabb service när maskinen står still och vi har den kompetens som krävs för att hantera det. Finns det inte möjlighet att flytta maskinen eller fordonet och komma till verkstaden kan vi komma ut till dig och utföra reparationen eller servicen på plats. Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att varje arbete ska uppfylla och överträffa dina förväntningar. Vi är stolta över att ha byggt långsiktiga relationer med våra kunder och är angelägna om att fortsätta leverera!

Kontakta oss när hydrauliken börjar krångla eller för att utföra en service i förebyggande syfte så att arbetet kan fortgå som vanligt. Vår verkstad hittar ni på Hildedalsgatan 88 i Göteborg.

Kontakta oss