Pirteks historia, slangakutens arv

 

Startade som slangakuten 2008.

Slangakuten startade 2008 i Stockholm och Göteborg.

Expansioner över hela Sverige sedan dess

2011 utvidgades verksamheten till att omfatta även Malmö. Sommaren 2015 etablerades Slangakuten även i Helsingborg, Norrköping och Linköping.

Förvärvade Slangakuten och fortsätter växa

Pirtek etablerade sig på den svenska marknaden hösten 2017. Detta genom att förvärva Slangakuten. Precis som Slangakuten har Pirtek Slangjour med slangbusservice som sin kärnverksamhet.

Slangakuten som nu heter Pirtek utför idag över 550 uppdrag i månaden och vår Slangjour växer tillsammans med våra kunder för varje dag som går. Utöver den akuta verksamheten handlar det till lika stor del om att arbeta förebyggande för att se till att slangbrott inte uppstår i onödan.

Vårt löfte

Pirtek är specialister på Slangjour – mobil tillverkning av hydraulslang på plats. Vi hjälper våra kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Norrköping och Linköping med omnejd. Vår genomsnittliga ankomsttid till ett uppdrag är 24 minuter, vilket vi är stolta över – och vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre. Som kund hos oss kan du känna att vi alltid finns tillgängliga och att vi levererar trygghet och service över dina förväntningar. Du kan lita på att Pirteks Slangjour snabbt kommer att lösa dina problem.

Kvalitet

Våra servicetekniker genomgår en omfattande och gedigen utbildning för att utföra sitt uppdrag. I vår utbildning varvas teori och praktik. Utbildning kring hydraulik, material, rutiner, säkerhet och miljö resulterar i att vi kan erbjuda marknadens äkta Slanghjältar.

Vi är Service Partner till Dunlop Hiflex. Det innebär att Dunlop Hiflex är totalleverantör till Pirtek i Sverige av slang och kopplingar. Vi ger 1 års garanti på våra slangar.

Miljön är viktig för oss

Pirtek arbetar i enlighet med ADR 1.3. Alla servicetekniker genomgår utbildning och certifiering för att trygga kunskapen kring företagets rutiner gällande transport av farligt gods och hantering av farligt avfall.

Pirtek i Europa

Svenska Pirtek ingår i den Europeiska Pirtekkoncern som är etablerad i Storbritannien, Tyskland, Österrike, Holland och Belgien.
Med över 170 service centers och över 700 slangbussar i Europa är du aldrig mer än ett samtal från att få hjälp av en äkta Slanghjälte.