Skip to main content

Reparation hydraulik

Har ni hydraulik som behöver repareras? Pirtek utför service, ombyggnation och reparation av hydraulik på såväl mobila som stationära entreprenadmaskiner och redskap. Vi har ett välutrustat lager av ledningskomponenter och hydraulik och åtar oss både stora och små projekt. 

Ring: 0770 330 400
[/vc_row_inner]

Vill ni ha hjälp med reparation av hydraulik?

Pirtek erbjuder det mesta inom service och reparation av hydraulik. Vi har lång och gedigen erfarenhet av såväl mobil bearbetning som hydraulikreparationer. Idag finns vi på en rad orter i följande regioner: Mälardalen, Skåne, Östergötland och Västra Götaland. På vår regionskarta kan ni se vilka städer vi utgår ifrån.

Våra servicebussar är fullt utrustade och tack vare dess lager med servicedelar som hydraulkopplingar och slangar kan vi utföra reparation av er hydraulik på kortast möjliga tid. Vi är stolta över de reparationer vi utför och under årens lopp har vi lärt oss allt som är värt att veta om hydrauliksystem, hydraulikcylindrar och hydraulik i allmänhet. 

Pirtek utför reparation av hydraulik på följande maskiner

Gaffeltruckar: Lyftcylindrar, tippning av lyftgaffelram, framdrivning
Grävmaskiner: Grävare, skopa och överdelens svängning
Hjullastare: Skoplyft/vinkling/grip, framdrivning
Industriella hydraulpressar
Jordbruksmaskiner: Verktyg till jordbrukstraktorer
Lastbilar: Utrustade med styckegodskranar, lyftanordningar, stödben
Mobilkranar: Utskjut teleskopkran, kranlyft, svängning överdel, stödben, vinschar
Skogsmaskiner: Skördare och skotare, griparm, arbetskran, fällaggregat och framdrivning
Traktorer: Med lastskopa eller 3-punktslyft

Förstklassigt råmaterial

Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och strävar alltid efter nöjda kunder. Därför använder vi endast högklassiga råmaterial från tillförlitliga leverantörer. För oss är det en självklarhet att tänka hållbarhet i alla led.

Vi utlovar en service utöver det vanliga och vi har dessutom en konkurrenskraftig ankomsttid så att ni minimerar ert stillestånd. Vår mobila servicebuss har ett stort lager med utbytesenheter och reservdelar som gör att vi kan hålla en jämn takt med våra kunders behov. För er som kund betyder det att vi ser till att en eventuell reparation av er hydraulik går snabbt och smidigt så att ert stillestånd minimeras.

Våra övriga tjänster

  • Leverans av drivmedel
  • Service av hydraulkolvar
  • Oljebyte med genomspolning av system
  • Oljeanalys

Mobil tillverkning

Våra servicebussar är utrustade med allt som krävs för att utföra olika typer av reparation av hydraulik på plats. Utöver det har vi 600 artiklar såsom o-ringar och snabbkopplingar som gör att vi kan lösa de flesta situationer direkt när de uppstår. Tack vare våra välutrustade bussar löser vi uppgiften på plats och ni kan återgå till er verksamhet.

Vi fixar också andra typer av slangar, såsom bromsslangar, luftslangar, smörjslagar, högtrycksslangar och industrislangar.

Vi på Pirtek finns alltid till hands, både när det gäller akuta situationer och andra, mindre akuta, serviceärenden. En akut eller förebyggande reparation av hydraulik finns bara ett samtal bort.

Hör gärna av er så hjälper er. Välkommen till oss på Pirtek! 

Ring: 0770 330 400