Skip to main content

Reparera hydraulslang

Vi löser era problem med såväl reparation av hydraulik som maskin. Vi är snabbt på plats, levererar kvalitet och hög servicenivå. Med vår hjälp kortar ni ner ert stillestånd och minskar onödiga kostnader.

Ring oss så hjälper vi er!

Ring: 0770 330 400

Behöver ni hjälp att reparera er hydraulslang?

En trasig hydraulslang är inte bara en säkerhetsrisk. Det innebär också stillestånd i arbetet och därmed ekonomiska konsekvenser, inte minst om arbetsplatsen är avlägset beläget. Vi hjälper att reparera er hydraulslang på plats. Våra tekniker har en fullutrustad servicebuss som kör inom stora delar av Sverige.

Hydraulslangar påverkas av temperaturväxlingar, slag, värme och ånga. Detta kan leda till slangbrott vilket i sin tur innebär att ni behöver reparera er hydraulslang. Pirtek har den kunskap som behövs för att felsöka och reparera alla hydrauliska system. 

Slangbrott kommer sällan lägligt och kostar både tid och pengar. Det kan vara bra att boka förebyggande underhåll av hydraulik för att undvika att reparera er hydraulslang akut ute på fält. 

Boka en dag då det passar er så kommer våra tekniker och utför en grundlig kontroll och byter de slangar som är slitna.

Förebyggande arbete 

Vårt arbete kännetecknas av bra service och kvalitet. Med en gedigen kunskap, lång erfarenhet och kundservice i världsklass hjälper vi er att se över er maskinpark. Tillsammans utarbetar vi en plan för hur vi ska gå till väga. Därefter påbörjar våra tekniker sitt arbete med att besiktiga och åtgärda de fel som finns på er fordonspark. 

  • Uppdragen planeras in när det passar er för att i största möjliga mån undvika störningar i verksamheten.
  • För varje uppdrag vi utför skapar vi en rapport och en beskrivning av vad som åtgärdats.
  • Du får även en notering på övriga fel som våra tekniker uppmärksammat, som kräver åtgärd i en verkstad.

 Vi kan minska stillestånd orsakat av slangbrott med upp till 90 procent! 

Välj rätt hydraulslang


Hydraulslangar har en begränsad livslängd och beroende på slitage behöver dom bytas då och då. För att välja rätt slang behöver ni ta hänsyn till ett antal olika faktorer. Eftersom vi har kunskapen hjälper vi er gärna att välja den som passar er maskin bäst. Med rätt hydraulslang ökar ni driftsäkerheten och kan undvika kostsamma driftstopp.  

Högkvalitativa slangskydd – en god investering

Med ett slangskydd ökar ni inte bara hållbarheten utan minskar även risken för slitage och slangbrott. Det är viktigt att välja rätt slangskydd och vi hjälper er att hitta det som skapar ett överlägset skydd med lång livslängd så att ni slipper ringa oss för att reparera er hydraulslang

Slangskydd finns i flera olika material och utföranden. När ni väljer slangskydd är det viktigt att det passar hydraulslangen men också att det är motståndskraftig mot syra, olja och lösningsmedel samt att det tål frost och värme.

Så här undviker ni slangbrott – och slipper reparera er hydraulslang

  • Håll maskiner och slangar rena
  • Byt filter enligt tillverkarens rekommendation
  • Anpassa slang och kopplingar efter användande

Ring oss gärna så berättar vi mer!