Skip to main content

Akut slangjour

Har ni fått slangbrott? Vår slangjour har öppet dygnet runt, året om. Vi är på plats inom 1 timme, ofta redan inom 30 minuter vilket definitivt är en av marknadens snabbaste framkörning.

Vi minskar ert stillestånd så att ni kan arbeta vidare.

Ring oss vid akuta slangbrott!

Ring: 0770 330 400

Vår slangjour fixar akuta slangbrott på plats

Vi vet vad driftstopp kostar och att stillestånd är dyrbar tid. Vår slangjour är snabbt på plats och våra tekniker är experter på att klara upp akuta slangbrott. I vår servicebuss finns all utrustning som krävs för att utföra alla typer av reparationer av hydraulslang på plats.

Vi byter slang på plats hos er, dygnet runt, alla dagar i veckan – året om. Våra tekniker är på plats hos er inom en timme för att minimera ert stillestånd.

Vi hjälper er även med andra typer av slangar såsom bromsslangar, luftslangar, smörjslangar, högtrycksslangar och industrislangar. Vi har all utrustning med oss, som till exempel o-ringar och snabbkopplingar för att lösa varje tänkbar situation direkt.

När varje minut räknas

  • Akut slangjour som alltid är öppen, dygnet runt, året om.
  • En tekniker är på plats inom en timme och vår genomsnittliga ankomsttid är 24 minuter.
  • Våra tekniker felsöker, demonterar den trasiga hydraulslangen och tillverkar en ny hydraulslang i den fullutrustade servicebussen. Därefter monteras den nya slangen och oljenivån kontrolleras.
  • Vi sanerar även mindre utsläpp.
  • Vi tar endast betalt per minut och från det att vi börjar jobba på plats till dess att uppdraget är klart.

Vi hjälper er självklart även med förebyggande underhåll och maskinservice. På så sätt kan ni säkra er drift och undvika kostsamma och oplanerade driftstopp för akut reparation av hydraulslang.

Ring Pirtek så hjälper vi er med ert akuta slangbyte.

Ring: 0770 330 400

Utbildning inom hydraulik – en förutsättning för vår slangjour

Att vi är utbildade inom hydraulik och säkerhet är förstås en självklarhet. Alla våra tekniker utbildas och licenseras via Institutet för tillämpad hydraulik (ITH) och genomgår dessutom utbildning i Heta arbeten, SSG, Säkerhet hydraulik och Liftutbildning. Helt enkelt det som krävs för att arbeta med högt hydrauliskt tryck, höga komponenter vid slangjour och slangservicearbeten för att undvika olyckor.

Vårt miljöansvar

Att ta ansvar för miljön är en självklarhet för oss. Inte minst med tanke på den miljöpåverkan ett läckage kan innebära. Därför är alla våra bussar utrustade med miljöklassad hydraulolja och absorberingsmedel. Vi arbetar också aktivt med slangåtervinning.

Expressjour för alla hydraulsystem

Har ni fått slangbrott? Eller behöver ni hjälp med slangbyte? Sedan starten 2008 är vi Sveriges mest rutinerade när det gäller reparation av hydraulik på plats hos er. Våra tekniker är på plats inom en timme med all utrustning för att lösa problemen direkt. Vi gör allt för att ert stillestånd ska bli så kort som möjligt.

Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. På vår regionskarta kan ni se vilka orter vi utgår ifrån idag.

Om det inte är en akut situation kan ni använda kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Annars är ni välkomna att höra av er till oss!

Våra tjänster inom hydraulik

Vi tillverkar och byter hydraulslangar på plats. Vi reparerar alla typer av hydrauliska lyftanordningar. Vi hjälper er också med reparation och service på lyftkranar, marina kranar, bakgavlar, traktorer, traktorgrävare, dumpers, grävmaskiner, truckar, åkattraktioner och gaffeltruckar. Inga uppdrag är för små, inte heller för stora. Vi ger alltid snabb, kunnig och personlig service. Välkommen till Pirtek!

Ring: 0770 330 400

Kontakta oss

Är det inte akut kan ni kontakta oss via mail också.

Kontakta oss